Van de de Fotoelektriciteit van de Guangzhouzonsopgang de Technologieco., Ltd

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Quality Control
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Sunrise Photo electricity Technology Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaten
Van goede kwaliteit Beam moving head licht voor verkoop
Van goede kwaliteit Beam moving head licht voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Guangzhou Sunrise Photo electricity Technology Co., Ltd Guangzhou Sunrise Photo electricity Technology Co., Ltd Guangzhou Sunrise Photo electricity Technology Co., Ltd Guangzhou Sunrise Photo electricity Technology Co., Ltd Guangzhou Sunrise Photo electricity Technology Co., Ltd Guangzhou Sunrise Photo electricity Technology Co., Ltd Guangzhou Sunrise Photo electricity Technology Co., Ltd Guangzhou Sunrise Photo electricity Technology Co., Ltd Guangzhou Sunrise Photo electricity Technology Co., Ltd Guangzhou Sunrise Photo electricity Technology Co., Ltd Guangzhou Sunrise Photo electricity Technology Co., Ltd

 • lopende band

  Het verwerkende Centrum is de backbone van Zonsopgang, heeft het verscheidene perfecte afdeling van het functiebeheer aan waarborg van de producten van Zonsopgang gevormd.

   

  Alle workshop is uitgerust met centraal airconditioningstoestel, creeert een prima werkomgeving voor werknemers,

   

  Het verwerkende Centrum bepleitte het concept selectie van personeel: selecterend juiste persoon, die juiste persoon, het tolereren die, het cultiveren, het vertrouwen tewerkstellen op, de werknemers behouden; de belangrijkste cultuur: oprichtend een lerende organisatie, bouwend een streng en efficiënt het werkteam, evenals creërend verenigde, harmonische familie-stijl atmosfeer, die het verse gezicht die van Zonsopgang een gestalte geven, de nieuwe lichtende vlek van de gehele industrie bouwen.

   

   

  Guangzhou Sunrise Photo electricity Technology Co., Ltd

   

  Guangzhou Sunrise Photo electricity Technology Co., Ltd

   

  Guangzhou Sunrise Photo electricity Technology Co., Ltd

 • OEM / ODM

  OEM/ODM de dienst is welkom. Als u meer informatie over dit nodig hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.

 • R & D

  R&D, een harde werkend en vernieuwend centrum, de werken als sterke steun voor Zonsopgang. Momenteel, zijn er meer dan 10 mensen die in R&D werken, rekenschap gevend van 20% van het gehele bedrijf, onder wie 50%-baccalaureaat.

   

  Om het beste en de nieuwste producten aan cliënten aan te bieden. Elk jaar, Zonsopgang investeert 8% van het verkoopvolume in R&D om zowel software als hardware te verbeteren.

   

Contactgegevens
Guangzhou Sunrise Photo electricity Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Jade Fung

Tel.: 86--13630138482

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)